ABOUT US

MASIRA is een totaalrenovatie, Ontwerp en coördinatie bedrijf. We zijn trots op onze manier van werken en zorgen voor de best mogelijke resultaten voor onze klanten.

 

We hebben meer dan 14 jaar ervaring in de bouwsector. Wij hebben tal van ontwikkelingen ondernomen, zo we begrijpen dat de fijnere details tellen.

KLANTENSERVICE

 

Betrokkenheid van de klant: Onze Director houdt u persoonlijk tijdens het hele proces op de hoogte. Afhankelijk van je beschikbaarheid, bepaal je het niveau van je betrokkenheid.

Klantenservice staat voorop bij alles wat we doen!

Ons supervisieproces is zeer streng en we leveren zoals beloofd

We zijn trots op ons eindproduct, uw huis, en we zullen het leveren volgens de kwaliteitsnorm.

ONZE PROCEDURE

 

Bij Masira is onze specialiteit het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat niet alleen past bij uw budget, maar ook bij uw levensstijl. We luisteren naar wat u zoekt en begeleiden u door het hele proces - van de ontwerpfase tot de uiteindelijke overdracht. 

OVER ONS

DESIGN

We overleggen met u gedurende de hele ontwerp- en tekenfase om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan uw levensstijlen en specificaties.

PRODUCT SELECTIE

Wij bieden een persoonlijke service en advies om de beste producten voor uw project te kiezen: van apparaten tot interieurdecoratie.

BOUW

Zodra het project aan de gang is, zorgen we voor een naadloze overgang van oud naar nieuw,  met supervisors ter plaatse, zodat u mensen van de hoogste kwaliteit kunt vinden, terwijl u begeleiding krijgt die minimale overlast tot de uiteindelijke overdracht garandeert.

LUISTEREN

We weten dat het ondernemen van een bouw- of renovatieproject behoorlijk ontmoedigend kan zijn. We luisteren naar wat u zoekt en geven tijdig advies om ervoor te zorgen dat iedereen een soepel verloop heeft. Uiteindelijk zal dit het plezier van uw eigendom maximaliseren, waardoor de algehele functionaliteit en eventuele potentiële restwaarde zal toenemen.

ONZE MISSIE EN WAARDENVERKLARIN

Managing Director Xavier Vermeirsch

Uw betrokkenheid is een belangrijk onderdeel van ons proces. Daarom zullen onze Managing Director en eigenaar Xavier Vermeirsch te allen tijde uw eerste aanspreekpunt zijn.